Stand up paddle (SUP) surfen

Welkom bij de SUP school Fuerteventura

SUP surfing balance your life !

Stand-Up Paddle surfing, ook bekend als SUP surfen, is de snelst groeiende populaire watersport ter wereld. Van origine uit Hawaï en begonnen rond 1940 te Tahiti. SUP is een mix van golf surfen en peddelen. Waikiki beach boys ontdekte bij het gebruiken van een longboard en een peddel, dat deze combinatie zeer geschikt was voor het nemen van foto’s van toeristen op het strand. Stand up paddle boarding werd geboren!

SUP surfen is veelzijdig. Iedere SUP surfer heeft zo zijn eigen favoriete doel waar hij of zij voor SUP surft. Bijvoorbeeld voor cardio workout, fitness, algehele lichaams workout, plezier en ontspanning, teambuilding, het één met de natuur zijn, familiereünie, om gezellig met je vrienden of samen met je partner te sporten.
Sommige suppers suppen zelfs gewoon met de hond!

Fuerteventura is een prachtig eiland, het Hawaï van Europa. Ongelooflijk blauw water, met een heel jaar door zonnig en warm klimaat. Om hier te kunnen suppen is een droom en kan erg relaxend zijn. In Fuerteventura kan je een heel jaar door SUP surfen, zelfs in de winter.
SUP School Fuerteventura neemt je mee naar de beste SUP locaties van dit Canarisch Eiland. Het vaakst geven we SUP stand up paddle surfing les in het noorden van Fuerteventura. ​

Informatie SUP (stand up paddle) surf les:

Ons aanbod:
SUP beginners les
SUP golfsurfles

Belangrijk is wel, dat je kan zwemmen.

We adviseren, je minimaal een uur voor aanvang van de SUP les, je in te smeren met een zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsfactor. Drink genoeg water en eet wat fruit voordat de SUP les begint. Neem zelf ook drinkwater mee naar de cursus.

Al onze stand up peddel surf lessen zijn inclusief SUP materiaal, verzekering, transfer heen en terug van de SUP surfspot (pick up and drop off ontmoetingsplek Corralejo)

Je kan de SUP School Fuerteventura lessen met of zonder ACCOMODATIE boeken.

Lets SUP and go for a ride !

Jouw SUP school Fuerteventura team